Farklı fikirlerin ve üretimin birarada olduğu bir ofise sahibiz. . Markanız için en iyi fikri,tasarımı ve kusursuzluğu ortaya çıkarmak için çalışıyoruz.

Bizden Haberler

Sosyal Medyada Biz

“Perakende sektörü için ehemmiyetli bir anlam taşıyan mağazacılık, giderek gelişen ve büyüyen bir sektör. Bu sektör içerisinde tutunabilmek ve başarılı satışlar gerçekleştirebilmek için mağaza tasarımları üzerinde planlı bir dekorasyonun uygulanmış olması gerekiyor. Bu kapsamda mağaza tasarımı hususunda dikkat edilecek bazı noktaları sizlerle paylaşıyoruz.”
  1. Mağaza tasarımınızı birilerinin şaşırması için yapmıyoruz. Daha fazla ürün teşhir edebilmek ve bunu müşterilerin ilgisini çekebilecek bir şekle sokabilmek için yapıyoruz. Bu nedenle ne çok fazla abartılı bir dekorasyona, ne de sade bir dekorasyon modeline evet diyebiliriz. Dikkat edilmesi gereken husus, yeterli ışıklandırma, doğru renk seçimi ve işlevsel raf sistemleridir.
  2. raf sistemleri seçimi esnasında muhakkak rahat hareket edebilen işlevsel sistemlerin tercih edilmesi lazım. Kışlık ve yazlık elbise ebatlarını farklı olduğunu düşündüğünüzde, işlevsel raf sistemlerinin her iki kıyafet tarzı için uygun teşhir imkanı sunduğunu görebilirsiniz.
  3. Mağaza içerisinde uzun duvarlar olması halinde duvardan duvara raf sistemlerinin tercih edilmesi yanlış olur. Bu durum müşterilerin ilgisini çekecek bir uygulama olmayacağından şiddetle kaçınılması gereken bir husustur. Uzun duvarlar söz konusu olduğunda ikiye veya üçe bölünerek, her bölümde farklı bir raf sisteminin kullanılması gerekir.
  4. Mağaza tasarımında önemle dikkat edilecek hususta soyunma kabinleridir. Bu kabinleri mağazanın kalabalık olmayan yerlerine kurulması gerekir. Kız ve erkek giyiminin karışık olduğu mağazalarda soyunma kabinine giriş ve çıkışların gözden uzak bir yerde olması önemlidir. Çocuk giysileri satan bir mağazada ise, soyunma kabinlerinde kapı değil, perde kullanılması daha uygundur. Böylece anne ve çocuk için daha esnek bir alan yaratılmış olur. Kabin içerisinde kişinin kendisini görebileceği bir ayna da mutlaka olması gerekir.
  5. Son olarak mağazanın renklerini soft renkler içerisinde seçmelisiniz. Böylece daha doğal ir görünüm sağlanmış olur. Zemin ve tavanla beraber, duvarların renginin uyumlu olmasına da dikkat edin.

.